Stressinhallinta

Vuonna 2011 kollegalleni ja minulle heräsi asiakaskäynnillä ajatus luoda stressinhallinnan työpaja. Koimme, että stressin kokemisella oli huomattava vaikutus työturvallisuuteen, ja näin halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää stressinhallinnan taitoja. Aloimme tosissamme kehitellä konseptia vasta vuonna 2012, ja pilotoimme ensimmäisen työpajan Lontoossa keväällä 2013. Tämän jälkeen olen pilotoinut työpajaa Suomessa kahdelle ryhmälle hyvällä menestyksellä, ja paketti alkaa olla valmis.

Slide03

Pauliina Hallama & Carmen von Hänisch

Työpajassa keskitytään prosessimallin mukaisesti ensin stressin tunnistamiseen ja sen vaikutuksiin, minkä jälkeen stressinhallinnan keinoja käsitellään eri osa-alueiden näkökulmasta. Tilaisuus on hyvin valmentava, ja sisältää käytännön harjoituksien lisäksi henkilökohtaisen työkirjan, jota osallistuja voi hyödyntää tilaisuuden aikana ja sen jälkeen. Työpaja voidaan painottaa yleisen näkökulman lisäksi myös työperäisen stressin käsittelyyn.

Mikäli olet kiinnostunut työpajaan osallistumisesta tai sen järjestämisestä vaikkapa yrityksessäsi, olethan minuun yhteydessä!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s