Aikaisempi työkokemus

Ennen nykyisiä haasteitani minulle on kertynyt roimasti mielenkiintoista ja monipuolista työkokemusta eri aloilta ja sektoreilta. Nämä tehtävät ovat myös ohjanneet minua kohti nykyistä monipuolista toimenkuvaani.

Uinti Espoo ry (Cetus), 2003-

Aloitin uinninohjaajan työt Laaksolahden Virissä vuonna 2003, jolloin entinen kilpauimariystäväni ehdotti Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastus ry:n vesiralliohjaajakurssia. LaVi kuulemma maksaisi kurssin, jos sitoutuisimme ohjaamaan seuralle muutaman kurssikerran. Tästä alkoi edelleen jatkuva uinninohjaajan urani, jonka aikana olen kerännyt itselleni aimo annoksen kokemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Muutaman vuoden kurssiohjaajan kunniamainnankin olen vastaanottanut (2007 ja 2010). Olen käynyt lukuisia SUH:n järjestämiä ohjaajakursseja eri vesiliikuntamuotoihin liittyen sekä opastanut aloittelevia ohjaajia uinninohjauksen saloihin. Nykyään vastaan Cetuksen sukelluskerhon viestintään ja toiminnan kehittämiseen liittyvistä tehtävistä oman vapaasukellusharrastuksen ohella. Omaan vesiaiheiseen sivustooni löytää osoitteesta rakkaudestaveteen.com.

Special Tribunal for Lebanon (STL), 2010

Sain suuren kunnian työskennellä kyseisessä YK:n alaisessa Haagissa sijaitsevassa tuomioistuimessa kesällä 2010. Kyseessä oli yhteensä neljän kuukauden työharjoittelu, jonka aikana perehdyin eri henkilöstöhallinnon ja kehittämisen tehtäviin tuomioistuimen henkilöstöosastolla. Osallistuin muun muassa henkilöstön rekrytointiin, joka osoittautui itselleni mieluisaksi tehtäväksi. Opin tosin myös asioista, joiden en työelämässä koe sopivan itselleni – lähinnä nämä työtehtävät liittyivät tilastoimiseen ja papereiden käsittelyyn. Kaiken kaikkiaan kokemus oli mielettömän arvokas: pääsin tutustumaan äärimmäisen kansainväliseen, lyhyen elinkaaren organisaatioon ja työyhteisöön sekä työskentelemään erään maailman tunnetuimman ja arvostetuimman kansainvälisen organisaation palveluksessa.

Pohjola Pankki Oyj, 2007 ja 2008

Ensimmäisen kerran työskentelin suuressa organisaatiossa kesätöissä vuosina 2007 ja 2008. Kohde- ja saatavavakuudellisen rahoituksen osastolla skannasin ensimmäisenä kesänä sopimuksia, ja myöhemmin siirryin laskutukseen ja asiakaspalveluun, jossa vastasin voimassa olevia ja päättyneitä sopimuksia koskeviin kysymyksiin. Työkokemus oli arvokasta suuressa organisaatiossa työskentelyn ja sen toimintaperiaatteiden oppimisen kannalta. Haaveenani oli näiden kesien jälkeen palata kyseiseen organisaatioon henkilöstön kehittämisen tehtäviin, mutta urapolkuni onkin kulkenut eri suuntaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s