Ilmoittaudu

Mikäli kiinnostuit coachingista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, voimme sopia tapaamisen, jonka jälkeen voit vapaasti päättää halustasi jatkaa prosessia kanssani. Huomioithan, että Skype on myös oivallinen väline coachingiin!

Tässä muutamia kommentteja coachaamiltani ihmisiltä vuodelta 2013:

“I warmly recommend Pauliina as a coach, both for personal and professional goals. I had the privilege of working with Pauliina while starting in a new position, aiming to develop my self-confidence, self-knowledge and way-of-working, ultimately to reach my professional targets and succeed in my new role. Pauliina is a people person by heart, genuinely interested in others, eager to help, endlessly patient yet demanding when needed. Pauliina has the ability to help her coachee see herself and the world around her in a new light, and thus innovate oneself and all activities taken – ultimately what coaching is about. I will definitely use Pauliina’s services in the future and look forward to working with her again.” – Elina Mauno, Senior Advisor, Universum.

“Coachauksen avulla on päässyt lähemmäksi unelmia ja muutettua osan niistä selkeiksi tavoitteiksi. Coachaus on laajentanut ajatusmaailmaa, tuonut rohkeutta ja luottamusta omaan tekemiseen. Sen kannustamana on saanut siirryttyä puheista tekoihin ja saanut asioita aikaiseksi! Olet kannustava ja tarvittaessa vaativa coach, ja juuri oikea ihminen tehtävään.” – Opiskelija, Helsinki.

“Koutsaus antoi välineitä sysätä omaa elämääni ison harppauksen eteenpäin. Tavoitteeni liittyivät graduprosessin loppuunsaattamiseen, mutta prosessin aikana myös gradun ulkopuolinen elämä sai ryhtiä. Suurimmat saavutukseni olivat, että pääsin eroon kirjoitusblokista ja opin levollisempaan ja priorisoivaan ajankäyttöön. Pauliina oli koutsina erittäin kannustava, mutta teki myös selväksi sen, että tavoitteiden eteen pitää tehdä työtä.” – Opiskelija, Helsinki.

Yhteydenottoasi lämmöllä odottaen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s