Coaching

Introduction to Coaching Workshop, Faro 2014

WeCreate (World Coach Organization, WCO) Senior Trainer, 2014

Jo vuoden 2012 sertifiointikurssilla haaveilin coachingin kouluttamisesta, ja nyt haaveeni on vihdoin toteutumassa. Osallistuin tammikuussa 2014 kouluttajakoulutukseen, jossa saimme perehdytyksen neljän tunnin Introduction to Coaching -työpajojen ohjaamiseen. Järjestämme lukuisia työpajoja kevään aikana kansainvälisesti. Toisaalta, olen myös saanut todella suuren kunnian kouluttaa osan kevään sertifiointikursseista sekä syksyn sertifiointikursseja Suomessa! Tästä se alkaa!

WeCreate (World Coach Organization, WCO) Master Coach and Catalyst, 2013-2014

Osallistuin huhtikuussa 2013 Portugalissa järjestetetylle intensiiviselle Master Coach -kurssille, jossa laajensin jo kertynyttä osaamistani ja perehdyin coachingin maailmaan syvemmin. Sertifioitumiseen vaaditaan 100 tuntia coachingia sekä lukuisia muita tehtäviä, joita olen vuoden varrella suorittanut. Tällä hetkellä tarjoan coachingia lukuisille asiakkaille, mutta tulevaisuuden tavoitteeni ovat vielä korkeammalla (tästä lisää yllä).

WeCreate (World Coach Organization, WCO) Coaching Certification, 2012-2013

Kiinnostuin coachingista tosissani Aalto-yliopiston “Kehittämisotteet ja -menetelmät” -kurssilla, jossa kävimme läpi prosessikonsultoinnin, liikkeenjohdon konsultoinnin, coachingin sekä vuorovaikutustyöpajan kehottämisotteita. Eräs kurssitoverini mainitsi Helsingissä järjestettävästä kohtuuhintaisesta kurssista, johon sitten osallistuin marraskuussa 2012. Intensiivisen ja ajattelua muuttaneen kurssin innoittamana olen jatkanut polkuani coachingin parissa eteenpäin. Koen coachingin työkaluista olleen suurta apua myös kouluttajan ja konsultin tehtävissäni, ja tulen jatkossa hyödyntämään niitä entistä enemmän asiakasprojekteissani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s